Duktiga hundar!

Min och hundarnas vår har bestått av mycket träning för att uppnå våra mål. Som passat väldigt bra i dessa tider då det inte händer så mycket. Roligt och omväxlande för både mig & hundarna från utställning som jag mest varit intresserad av och tävlat i tidigare. Förra året så tog ju jag och Fiona nybörjartitel i Rallylydnad Nybörjare och vi hade tänkt fortsätta vidare med Fortsättningsklass, men alla tävlingar har ju legat nere av förklarliga själ.

Då tog vi istället tag i lydnaden med som mål att starta i Startklass. Optimistiska som vi var tänkte vi att när vi är redo för tävling kommer det säkert vara igång igen🤪 Men inte…så då hoppade vi på en onlinetävling som Flens Brukshundklubb anordnade. Kände mig inte riktigt klar för start men tänkte ändå att det var bra och lärorik för att se hur vi ligger till och vad vi behöver träna mer på.

Fiona & jag Startklass

Superglad och stolt då vi placerade oss som 5:a av 17 tävlande med 174,5 poäng och därmed uppflyttnings poäng 🤩 Lite saker såklart kvar att jobba på och nu vet vi vad. Tur jag anmälde 🤓

Nästa mål var att ta tag i Spårträningen med Spot & Fiona och ta viltspårs championatet. Efter lite träning, tack Karin för spårläggning (som jag tycker är super tråkigt 😂) kunde vi på en veckas tid klara anlagspåret och 3 öppna spår!! Woop woop så nu kan de titulera sig Svenskt viltspårschampion!