Rallylydnad

Lite dålig på att uppdatera här men för en tid sedan var jag och Fiona på Skultuna BK och tävlade Rallylydnad, dubbla starter. Två godkända resultat varav en en 3:e placering med 97/100 poäng.
Så stolt och glad, vi gjorde det liksom🙌 Så nu kan hon titulera sig RLD N Polly Bridge First Copyright 😌🥰

Spaniel beskrivning

Igår var jag och Fiona iväg och testade på lite olika moment som ingår i spanieljakt. Tanken är att SKK ska ta fram en spaniel beskrivning lite motsvarande BPH. Så vi fick gå en liten bana och pröva på lite olika moment. Kul och väldigt intressant. Fiona var en liten stjärna med fina anlag så vart peppad att träna henne mot B-prov. Vi får väl se..😁

Nu är dom här!

Natten till lördagen den 12/9 på dygn 63 kom Emblas och Johnny valpar. Allt gick bra och Embla är super duktig och tar så bra hand om valparna. Hela 9 st, 5 tikar och 4 hanar. Nu i början har det vart mycket passning då Embla haft lite dåligt med mjölk. Och tyvärr så miste vi en tik men nu har det sakta vänt och börjar bli bättre..❤️🥰

Rallylydnads tävlingspremiär

Förra helgen var jag och Ellen och tävlade i Rallylydnad Nybörjare. För mig första gången ut medans Ellen och Jaffa (Hashtag-kullen) redan tagit titel (3 godkända resultat )

Fiona

Tävlingen var i Nynäshamn och med 2 starter där vi båda fick godkänt resultat på ena rundan. Godkänt för första tävlingen men vet Fiona kan bättre🤪 Nu ligger vi i hårdträning för nästa tävling.

Målet är även att starta Fiona i Lydnad Startklass och Spot i Nosework under hösten… Kul att ha andra mål då Utställningarna ligger på is.

Uppdatering

För en tid sen firade vi Hashtag-kullens födelsedag och då vara alla Lahdoelinare inbjudna. Lukas ägare som fixade och hyrde hundrastgården i Väsby, perfekt stort och rymligt för alla.

Tack för att ni kom, alltid lika trevligt att ses☺️

Lucifer ❤️

Idag var Lucifer – L. Potential New Boyfriend efter Rut – Ch Backhill’s Fair Game och Dani – Ch Della Fiumana Hot Stuff här för att bli av med lite valppäls . Väldigt fin kille under all päls och det är ju alltid kul. Sen är han också världens gladaste och charmigast, precis som en cocker ska vara🥰

Lucifer 8 mån

Planerad valpkull

I söndags åkte Embla och jag på roadtrip till Trollhättan, närmare bestämt till kennel Perchwater. Där hade Embla – Ch Trismatós Miracle Forever en lyckad date med Johnny – Multi Ch Midnight Train´s Bon Jovi.

Johnny

En väldigt fin och trevlig hane som jag tror kommer komplettera Embla bra. Så om allt går som det ska så väntar vi smått vecka 37.

Johnny

Doftprov

Planen detta år var att pyssla med något annat än hundutställning, redan innan Corona och allt vart inställt. Fiona och jag tränar för Rallylydnad nybörjare och är anmäld till tävling i Augusti, framtiden får väl utvisa om det blir av eller ej.

Spot och Embla har jag tränat Nosework med och idag var det dags för doftprov på Eukalyptus. Även Jaffa (L. Hashtag Just Saying) och Ellen var anmälda. Så himla roligt att se hundarna jobba och se vilket fantastiskt doftsinne de har. Rekommenderar varmt alla att testa, hundarna tycker det är super kul! Vilket de visade på Doftprovet som gick galant idag med godkänt resultat för alla tre🥳 Så roligt!! Grymma vi är Ellen💃

Jaffa, Embla & Spot

Nu laddar vi för vidare träning och tävling…

Valpträff

I söndags hade jag valpträff för senaste kullen som nu hunnit bli straxt efter 6 månader, de är efter Rut & Dani. Måste säga att det är alltid lika roligt att få träffa “sina” valpar igen och se vad som blivit av dom, blev det som jag trodde? Och ja det vart det faktiskt ❤️ Hela gänget var så härliga och glada individer som har det så bra i sina nya hem. Det gläder ett uppfödarhjärta..
Kul att alla bor så nära & kunde komma. Tack för igår det gör vi snart igen!