Doftprov

Planen detta år var att pyssla med något annat än hundutställning, redan innan Corona och allt vart inställt. Fiona och jag tränar för Rallylydnad nybörjare och är anmäld till tävling i Augusti, framtiden får väl utvisa om det blir av eller ej.

Spot och Embla har jag tränat Nosework med och idag var det dags för doftprov på Eukalyptus. Även Jaffa (L. Hashtag Just Saying) och Ellen var anmälda. Så himla roligt att se hundarna jobba och se vilket fantastiskt doftsinne de har. Rekommenderar varmt alla att testa, hundarna tycker det är super kul! Vilket de visade på Doftprovet som gick galant idag med godkänt resultat för alla tre🥳 Så roligt!! Grymma vi är Ellen💃

Jaffa, Embla & Spot

Nu laddar vi för vidare träning och tävling…

Valpträff

I söndags hade jag valpträff för senaste kullen som nu hunnit bli straxt efter 6 månader, de är efter Rut & Dani. Måste säga att det är alltid lika roligt att få träffa “sina” valpar igen och se vad som blivit av dom, blev det som jag trodde? Och ja det vart det faktiskt ❤️ Hela gänget var så härliga och glada individer som har det så bra i sina nya hem. Det gläder ett uppfödarhjärta..
Kul att alla bor så nära & kunde komma. Tack för igår det gör vi snart igen!

Till Salu

Tiken har nu hittad sin fodervärd och då det var de som tingat en hanvalp finns det nu en hanvalp till salu.

❤️ Leon ❤️

Seriöst intresserade välkomna att höra av sig så berättar jag mer!

Fodervärd

Utställningsintresserad fodervärd sökes till tikvalp. Dolly blir 8 veckor 16/1 & är efter Backhill’s Fair Game & Della Fiumanas Hot Stuff.

Ser gärna dig som haft cocker tidigare och vet hur man håller pälsen i fin kondition och boende i närheten av Bålsta.

Seriöst intresserade välkomna att höra av sig berättar jag gärna mer😊

12/10-19 Sundsvall SKK

Har helt glömt att uppdatera från vår tripp till Sundsvall.

Med mig hade jag Embla, Fiona och Spot. Bäst gick det för Embla som vann öppenklassen och vart 3:a Bästa tik med reserv-cert. Spot 3 i chkkl m Ck och Fiona 3 i junior m vg (då hon tappat all päls efter löp).